Νέα μουσικά όργανα και μικρές αίθουσες μουσικής.

Η εβδομάδα  που πέρασε ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για το Σχολείο μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η υπομονή, η επιμονή και η συνεργασία, μπορούν να φέρουν απτά αποτελέσματα. 

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παραδόθηκαν στο Σχολείο μας αρκετά μουσικά όργανα (κρουστά: τύμπανα, μπαγκέτες, ζώνες), τα οποία αγοράστηκαν μετά από πραγματοποίηση επιτυχημένης συναυλίας τζαζ μουσικής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από το σύνολο Κρουστών, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χασάπη Νίκο και με τη στήριξη όλων των διδασκόντων, γονέων και μαθητών/μαθητριών.

Επίσης, ξεκίνησε η κατασκευή δύο μικρών αιθουσών για τη διεξαγωγή μουσικών μαθημάτων μετά τη συνεργασία της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Γονέων, των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς όσους και όσες συνέβαλαν στα δύο παραπάνω «επιτεύγματα» και υποσχόμαστε πως, όχι μόνο «θα πιάσουν τόπο», αλλά και πως με τη καθημερινή δουλειά που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου από όλο το δυναμικό του, θα κάνουμε περήφανους γονείς, κηδεμόνες και τοπική κοινωνία, “πλάθοντας” όχι μόνο  μουσικούς  με την απαιτούμενη καλλιτεχνική εκπαίδευση , αλλά και αυριανούς πολίτες με ευρύτερη  παιδεία. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...