Προκήρυξη εκδρομής Α’- Β’ Λυκείου

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά Γραφεία για τη διοργάνωση εκδρομής στην Κω Της Α΄ και Β΄ Λυκείου  .

Αναλυτικά στοιχεία για υποβολή προσφοράς:

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από την  Πέμπτη  09/05/2019 έως και την Κυριακή 12/05/2019. Στην εκδρομή θα συμμετάσχουν 50 μαθητές/τριες της Α΄ και Β΄ τάξης  Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ρόδου (ποσοστό μεγαλύτερο από το 75% του συνόλου των μαθητών/τριών που φοιτούν στις αντίστοιχες τάξεις του σχολείου ) με τέσσερις   (4) συνοδούς εκπαιδευτικούς. Η διάρκεια της εκδρομής θα είναι τέσσερις (4) ημέρες και τρεις (3) διανυκτερεύσεις.

Η προσφορά σας θα πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων,  με πρωινό . Για τους μαθητές/τριες τρίκλινα δωμάτια, για τους συνοδούς μονόκλινα .
  • Δωρεάν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί.
  • Πούλμαν για  τις μετακινήσεις
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ρόδο

Επιπλέον η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.

Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές κ.λ.π.)

Το  πούλμαν που θα είναι στη διάθεση των μαθητών για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κ.λπ.) καθώς και να πληρεί  όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί κ.λ.π).

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός θα ληφθούν όμως υπόψη και ποιοτικά κριτήρια.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Παρακαλούμε να μας στείλετε την προσφορά για την παραπάνω εκδρομή σε κλειστό φάκελο και σε ηλεκτρονική μορφή έως την  15η Απριλίου 2019 , ημέρα Δευτέρα  στις 12:00 το μεσημέρι.

                                                                                    Ο διευθυντής

                                                                         Χρυσοχός Νικήτας Νικόλαος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...