Συμμετοχές Μουσικών Συνόλων σε εκδηλώσεις φορέων

Από το Σεπτέμβριο έως και το Δεκέμβριο του 2017, τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν φορείς στη Ρόδο:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου: Συμμετοχή του Συνόλου Κρουστών, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Χασάπη, στην έναρξη των δράσεων για το 15ο Περπάτημα Ζωής κι Ελπίδας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων «Θάλεια».
Σάββατο 07 Οκτωβρίου: Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, στην εκδήλωση της ΧΕΝ Ρόδου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου “Δικαιώματα και υποχρεώσεις των παιδιών”.
Σάββατο 07 Οκτωβρίου: Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, στην «1η ημερίδα για τον καρκίνο του στόματος», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών και ο Σύλλογος Οδοντιάτρων Δωδ/σου.
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου: Πραγματοποίηση μουσικής συναυλίας για το πρόγραμμα Erasmus του 1ου Λυκείου Ρόδου, στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας, με την ευρωπαϊκή ορχήστρα, με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Βαγγέλη Μάνδηλα, Καμέλια Φαραμίτσα, Ιωάννα Καζαντζίδη, Κωνσταντίνο Τσιμιτάκη, την ευρωπαϊκή χορωδία, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, το παραδοσιακό σύνολο, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Παραγυιό, και το σύνολο κρουστών, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Χασάπη.
Σάββατο 28 Οκτωβρίου: Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, στα Εγκαίνια της έκθεσης «Η ?ακρά πορεία της Δωδεκανήσου προς την Ενσω?άτωση», του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία σε συνεργασία ?ε τα ΓΑΚ Νο?ού Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.
Κυριακή 05 Νοεμβρίου: Συμμετοχή του Συνόλου Κρουστών, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Χασάπη, στην εκδήλωση “Η Ρόδος για τη Ζωή”.
Κυριακή 12 Νοεμβρίου: Συμμετοχή της Παραδοσιακής Ορχήστρας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Παραγυιό, στο αφιέρωμα στη μουσική και το χορό της Ανατολικής Κρήτης, από την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της ευρωπαϊκής χορωδίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, σε πολιτιστική εκδήλωση για τα παιδιά της Ελπίδας και του Ορφανοτροφείου Ρόδου, στο Δημαρχείο Ρόδου.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μεικτής Χορωδίας Ρόδου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμό Ρόδου. Συμμετείχαν και καθηγητές/τριες του Σχολείου μας.
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων “Θάλεια” στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμό Ρόδου.

Δείτε βίντεο απόσπασμα από τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, στη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μεικτής Χορωδίας Ρόδου, από το κανάλι του Σχολείου στο youtube:

Δείτε βίντεο απόσπασμα από τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, στα εγκαίνια της έκθεσης “Η μακρά πορεία της Δωδεκανήσου προς την Ενσωμάτωση”, από το κανάλι του Σχολείου στο youtube:

Φωτογραφίες από όλες τις δράσεις:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...