Live Virtual Concerts

Συμμετέχουμε στις συναυλίες “Live Virtual Concert”, που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2020, με συμμετοχές μαθητών/μαθητριών μουσικής από διάφορες χώρες όλου του κόσμου: Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Κολομβία, Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Σικάγο, Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία, Εσθονία, Ρουμανία, Ιαπωνία, Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Λετονία, Αγγλία, Φιλανδία, Γερμανία, Αμερική (Βαλτιμόρη, Όρεγκον, Πόρτλαντ, Σικάγο, Φλόριντα). Είμαστε το μοναδικό Ελληνικό Μουσικό Σχολείο που συμμετέχει. Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες, προγράμματα και βίντεο από κάθε συναυλία (τέσσερις συνολικά):

Στη Συναυλία της Κυριακής 26 Ιουλίου 2020, συμμετέχουμε με μαθητές/τριες στο πιάνο, στο τσέλο και σε παραδοσιακά όργανα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ: https://youtu.be/J-p_nvp69ls?t=6817

Στη Συναυλία της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020, συμμετέχουμε με μαθητές/τριες στην κιθάρα, στο πιάνο και στο μπουζούκι. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ: https://youtu.be/1EEWr4-WmTc?t=2445.

Στη Συναυλία της Κυριακής 28 Ιουνίου 2020, συμμετέχουμε με μαθητές/τριες στο πιάνο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ: https://youtu.be/3Ej4C9iIS9w?t=3068

Στη Συναυλία της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020, υπάρχει για πρώτη φορά ελληνική συμμετοχή, με μαθητές και μαθήτριες από το Σχολείο μας στο πιάνο και σε παραδοσιακά σχήματα με λύρα, βιολί και λαούτα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ: https://youtu.be/mD14OoAqpNo?t=1859.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...