Διακρίσεις μαθητών/τριων Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Διακρίσεις μαθητών/τριων του Σχολείου μας, κατά το 2015:

Στον 7ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Συλλόγου Πετρούπολης απέσπασαν βραβεία και έπαινο οι παρακάτω μαθητές:
Κοραλία Κουτσουδάκη, μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου: Α΄ Βραβείο στην κατηγορία ερωτικού διηγήματος με το έργο της «Σαν συνταγές μαγειρικής»
Μαριλένα Βενιού, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου: Β΄ Βραβείο στην κατηγορία κοινωνικού διηγήματος με το έργο «Γιατί;»
Ζωή Δήμου, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου: Γ΄ έπαινο στην κατηγορία κοινωνικού διηγήματος με το έργο «Σαν δάκρυ στον ωκεανό».

Στο διαγωνισμό «Μικροί Μεταφραστές» του Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Μελέτης Ανανίας απέσπασε Β? έπαινο στην κατηγορία μετάφραση Αγγλικά-Ελληνικά.

Στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Κωνσταντάκης Απόστολος (υπό τη διδακαλία της καθηγήτριας του σχολείου μας Σπύρου Ευτυχίας) απέσπασε Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο στην Β΄ κατηγορία του Πιάνου(ηλικίας 13-17).

το 2ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης στο Λουξεμβούργο, απέσπασε και ο εκπαιδευτικός του Σχολείου μας κ. Βεκιάρης Μιχάλης, με το έργο του “3 Ελληνικές Θαλασσινές Εικόνες”, πάνω σε παραδοσιακά τραγούδια του Αιγαίου. Ένα άλλο έργο του, “3 Μικρά κομμάτια για πιάνο” συμπεριλήφθηκαν στο ρεπερτόριο του 14ου διαγωνισμού σύνθεσης του Πανεπιστημίου Oldenburg της Γερμανίας.