Θεματική Εβδομάδα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2019

Στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν δράσεις και συζητήσεις από καθηγητές/τριες αλλά και φορείς που επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους/τις μαθητές/τριες μας (Δίοδος, Ευθύτα).


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2018

Στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου, την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2018.

Πέρα από τις παρουσιάσεις διαφόρων θεμάτων από τους καθηγητές και καθηγήτριες του Σχολείου, μας επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες μας:

Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, το ΚΠΕ Πεταλούδων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Πολεμικός Νικήτας και κ. Κοντάκος Αναστάσιος, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα. Βλάχου Όλγα, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ρόδου, ενώ μέσω skype συνδεθήκαμε με το Κέντρο Ζωής στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες, για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της θεματικής εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές/τριες μας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν και αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις ευαισθησίες τους.

——————————————————————————-

Φωτογραφίες από τις δράσεις της θεματικής εβδομάδας, Φεβρουάριος 2018: