Βιβλικό Πάρκο

Στο πλαίσιο της φετινής δράσης με τίτλο “Βιβλικό Πάρκο”, την Τετάρτη 4 Μαϊου 2022, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον καθηγητή κ. Χάρη Συργιάννη, υπεύθυνο του KΠΕ Πεταλούδων.

Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, το οποίο βρίσκεται στη Μονή Βλατάδων στη Θεσσαλονίκη, την Ι.Μ. Ρόδου καθώς και με το ΚΠΕ Πεταλούδων.

Το Βιβλικό Πάρκο έχει υιοθετηθεί από τα παιδιά της Α’ Γυμνασίου του Σχολείου μας. Αποτελεί μια διαθεματική περιβαλλοντική δράση μεταξύ των μαθημάτων των θρησκευτικών, της λογοτεχνίας, καθώς και της μουσικής. Υπεύθυνος καθηγητής δράσης: Νίκος Κάσδαγλης. Συμμετέχουν οι καθηγητές/τριες: Ελευθερία Κοκοτσάκη, Επαμεινώνδας – Παναγιώτης Μπελενιώτης, Ευγενία Αναστασίου, Δήμητρα Μπήτου, Μαρία Βλαχάβα.

Στη σημερινή συνάντηση έγινε ενημέρωση αφενός για τις δράσεις του ΚΠΕ, αφετέρου για τα δένδρα και τα φυτά της Ρόδου, καθώς και τη δημιουργία πινακίδων με τη χρήση QR και AR στην Εκπαίδευση. Θα ακολουθήσει δεντροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας με φυτά τα οποία αναφέρονται στη Βίβλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...