Προσφορά λογοτεχνικών βιβλίων από τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα

Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε ένα πακέτο με δεκάδες λογοτεχνικά βιβλία από τον συγγραφέα- ηθοποιό κ. Κώστα Κρομμύδα. Βιβλία από την προσωπική του βιβλιοθήκη, όχι μόνο δικά του, αλλά και άλλων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Είχε προηγηθεί κοινή επιστολή από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το 15μελές του Σχολείου μας, καθώς και προσωπική επικοινωνία της Διεύθυνσης με τον συγγραφέα, τον οποίο έχουμε γνωρίσει από κοντά, σε παρουσιάσεις βιβλίων του στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

Από τότε είχαμε καταλάβει πόσο βαθιά ανθρώπινος, φιλοσοφημένος, ευγενής και δοτικός είναι, πέρα από το προφανές ταλέντο του, αφού όλα του τα βιβλία γίνονται best seller, με πιο πρόσφατα τα: «Φως μέσα στη θύελλα», «Μια νύχτα ακόμη», «Εβόρα». Τον προσεχή Μάιο κυκλοφορεί το νέο του μυθιστόρημα, εμπνευσμένο από αληθινά γενονότα, με τίτλο: «Ακάκιε».

Τον ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως για την ευγενική του προσφορά, η οποία θα εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...