Συμμετοχές σε Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις και Κάλαντα

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Παραγυιό, συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου.


Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, φιλοξενήσαμε στο Αμφιθέατρο του Σχολείου μας, χριστουγεννιάτικη συναυλία παιδιών χορωδιών, με τη συμμετοχή καθηγητών μας.


Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας.


Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, συμμετείχε σε εορταστική συναυλία, μαζί με μαθητές/μαθήτριες και καθηγητές του Σχολείου μας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου.

Βίντεο απόσπασμα από τη συμμετοχή:


Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.


Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, μαθητές/μαθήτριες, απόφοιτοι/απόφοιτες και καθηγητές/καθηγήτριες του Σχολείου μας, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, στην εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία.


Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, το σύνολο παραδοσιακής μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Παραγυιό, παρουσίασε παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.


Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, ο Βυζαντινός Χορός, με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη και κ. Δημήτρη Δεληχριστάκη, παρουσίασε ύμνους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.


Την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021: Το Σύνολο Κρουστών, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Νίκο Χασάπη και κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, στη πλατεία Δημαρχείου και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Το 15μελές πραγματοποίησε μπαζάρ στην Πλατεία Κύπρου, με μαθητές/τριες που έπαιξαν ροκ μουσικές.


Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021: Η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, έψαλλε τα Κάλαντα στο Δημαρχείο Ρόδου.


Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021: Το Σύνολο Κρουστών, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Νίκο Χασάπη και κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, έπαιξαν στον Ιππικό Όμιλο “Ο Κάδμος”.


Την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία του Σχολείου μας, (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων), ψάλλαμε τα Κάλαντα σε Φορείς του τόπου μας, στο Δημαρχείο Ρόδου και στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, μέλη του Συνόλου Λαϊκής Μουσικής, έπαιξαν μουσική στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...