Πολυτεχνείο, 17 Νοεμβρίου 2021

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για το Πολυτεχνείο.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας και με live streaming για τα υπόλοιπα παιδιά στα τμήματά τους, πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή, με διοργανωτές όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, τους/τις μαθητές/τριες της Β’ Λυκείου και με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών κ. Κοκοτσάκη Ελευθερίας και κ. Σακελλαρίδη Λεωνίδα.

Το βίντεο από το live streaming στο κανάλι μας στο youtube.com/musicschoolrhodes:

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων της Ουγγαρίας την οποία αποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά και τιμή, συμμετείχαμε στην online διαδικτυακή εκδήλωσή του με βιντεοσκοπημένα τραγούδια. Συμμετείχαν επίσης μαθητές και μαθήτριες από τα Σχολεία “Νίκος Μπελογιάννης” (από το χωριό Μπελογιάννη της Ουγγαρίας) και “Μανόλης Γλέζος” (στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας)!

Στείλαμε δύο τραγούδια από την Ευρωπαϊκή Ορχήστρα του Σχολείου, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση του καθηγητή κ. Βαγγέλη Μάνδηλα, και 6 τραγούδια στα οποία την επιμέλεια είχε ο καθηγητής κ. Μιχάλης Καλαεντζής, με τη συμμετοχή του κ. Βαγγέλη Τότση (μπουζούκι) και της κ. Μαρίας Βλαχάβας (ακορντεόν).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...