Αγώνες Βόλεϊ Λυκείου

Τα κορίτσια στο βόλεϊ, έπαιξαν με το φαβορί της Ρόδου, το ΓΕΛ Κρεμαστής (όπου όλες οι μαθήτριες του είναι αθλήτριες ομάδας πετοσφαίρισης και παρά όλα αυτά τις πίεσαν πολύ βγάζοντας δύσκολες άμυνες και κάνοντας καλές επιθέσεις, με εκπαιδευτικό την κ. Αγάθη Βαρδαμίδου.

Το σημαντικό είναι ότι έπαιξαν πολύ ομαδικά και επέλεξαν να συμμετάσχουν όλες στον αγώνα, παρά να μείνουν οι καλύτερες μέσα στο παιχνίδι, κάτι που θα τους έφερνε πιο κοντά στην νίκη! Ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και σίγουρα επιτεύχθηκε ο στόχος της ευγενούς άμιλας και της ενίσχυσης της συνεργατικότητας και της ομαδικής συμπεριφοράς μέσα από τος προπονήσεις και την προετοιμασία.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ρόλος του Σχολείου είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του αθλητικού συλλόγου που επιδιώκει αποκλειστικά την νίκη και την πρωτιά! Το Σχολείο προτρέπει την ενασχόληση με τον αθλητισμό, το υγιή συναγωνισμό, ενισχύει την ομαδικότητα και την συμμετοχή όλων με αποτελεί στόχο την δημιουργία αθλητικών συνηθειών δια βίου! Επιπλέον, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Σχολείου μας είναι παράλληλα και καλλιτέχνες που σημαίνει ότι μοιράζουν το χρόνο τους και στην μουσική πέρα από τον αθλητισμό, γεγονός που τους αφήνει λιγότερο χρόνο ενασχόλησης τους με αυτόν!

Ίσως σας ενδιαφέρουν…