Διαγωνισμός “Καν΄το ν’ ακουστεί 2022”

Συμμετέχουμε στο φετινό διαγωνισμό και στα δύο μέρη: του τραγουδιού και του ραδιοφωνικού μηνύματος. Τα μέλη και οι υπεύθυνοι καθηγητές κ. Λιούρη Σταυρούλα, κ. Κάσδαγλης Νίκος και κ. Μακέστα Ματίνα της ραδιοφωνικής ομάδας του Σχολείου μας, συνεργάστηκαν και με τους καθηγητές κ. Σακελλαρίδη Λεωνίδα, κ. Πολυμένωφ Εμίλ και κ. Παραγυιό Γιώργο, καθώς και άλλους/άλλες μαθητές/τριες του Λυκείου.

Ενημέρωση Δευτέρα 11 Απριλίου: Και τα δύο μουσικά κομμάτια πέρασαν στις αντίστοιχες τριάδες! Μπορείτε να τα ακούσετε πατώντας εδώ. Η ψηφοφορία του κοινού, συνεχίζεται έως τις 24 Απριλίου.

1. Τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας ?MOU-RO? του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, εμπνευσμένα από το πολύ ωραίο θέμα του διαγωνισμού του European School Radio για το 2022 «Ταξιδεύοντας» έγραψαν στίχους και μουσική για το τραγούδι με τίτλο «Μ΄ ανοιγμένα φτερά». Το μήνυμα που θέλουν να δώσουν: Να ταξιδεύουμε μ΄ ανοιγμένα φτερά και να ζούμε την κάθε στιγμή?

Ψηφίστε το τραγούδι μας 7476. «Μ΄ ανοιγμένα φτερά», (αφού το ακούσετε πρώτα, εμφανίζεται μία καρδούλα δίπλα στον τίτλο που πρέπει να την πατήσετε)

Πατήστε εδώ για να το βρείτε. (είναι στην κατηγορία Τραγούδι – Λύκειο).

Αν δεν μπορείτε να μπείτε απευθείας, δοκιμάστε από εδώ: https://contest.europeanschoolradio.eu/vote/, διαλέγοντας αντίστοιχα Τραγούδι ή/και Ραδιοφωνικό μήνυμα, βάζοντας στην ταξινόμηση: κατά Likes και στα Φίλτρα: Λύκεια.

Συντελεστές τραγουδιού οι μαθητές/τριες: Σύνθεση – Μουσική: Οίκουτα Μαρία, Τραγούδι: Παρίση Κατερίνα & Αναργύρου Χρυσάνθη, Πιάνο: Καστανάκη Πελαγία, Φλάουτο : Οίκουτα Τσαμπίκα, Κοντραμπάσο: Μητρόπουλος Γιώργος, Κιθάρα: Φλεβάρη Φιλιώ, Κρουστά: Σαλαμαστράκης Νίκος? Οίκουτας Κωνσταντίνος.

2. Δημιουργήθηκε μία μαντινάδα- ραδιοφωνικό μήνυμα, για τον διαγωνισμό του European School Radio για το 2022. Ο τίτλος της είναι «Το ταξίδι της Ζωής» δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους μας για τη Ζωή.

Συντελεστές: Τραγούδι και λαούτο: ο μαθητής Μοσχίδης Άγγελος-Σταύρος, Κρητική Λύρα: ο καθηγητής της λύρας Παραγιός Γεώργιος.

Ψηφίστε το ραδιοφωνικό μήνυμα 7474. «Το Ταξίδι της Ζωής», (αφού το ακούσετε πρώτα εμφανίζεται μία καρδούλα δίπλα στον τίτλο που πρέπει να την πατήσετε)

Πατήστε εδώ για να το βρείτε. (είναι στην κατηγορία Ραδιοφωνικό μήνυμα- Λύκειο).

Αν δεν μπορείτε να μπείτε απευθείας, δοκιμάστε από εδώ: https://contest.europeanschoolradio.eu/vote/, διαλέγοντας αντίστοιχα Τραγούδι ή/και Ραδιοφωνικό μήνυμα, βάζοντας στην ταξινόμηση: κατά Likes και στα Φίλτρα: Λύκεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...