Δράση Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής

Παρουσίαση έργων μαθητών και μαθητριών από τα Δωδεκάνησα Στο πλαίσιο της Δράσης Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής: «Μιλώντας για τον άλλο μέσα από τη Λογοτεχνία» του Συνδέσμου Φιλολόγων Δωδεκανήσου

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των έργων μαθητών και μαθητριών από τα Δωδεκάνησα στο πλαίσιο της Δράσης Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής με θέμα «Μιλώντας για τον Άλλο μέσα από τη Λογοτεχνία».

Τη δράση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τη Σ. Ε. Φιλολόγων κα Κων/να Καλαούζη, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Ρόδου.

Η παρουσίαση έγινε διαδικτυακά. Την τηλεσυνάντηση χαιρέτισε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Ιωάννης Παπαδομαρκάκης ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος όπως και τους/τις εκπαιδευτικούς.

Από το Σχολείο μας συμμετείχαν οι μαθήτριες Τσαμπίκα ? Κυρά Παπανικολάου, Άννα Κωστάκη, Αμάντα Μπρόνστ, Δήμητρα ? Αθηνά Γιάννη, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Μάνθα Μήτρου.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…