Χριστούγεννα με άρωμα… Βιέννης!

Η χριστουγεννιάτικη συναυλία “Χριστούγεννα με άρωμα… Βιέννης” της Ορχήστρας Ευρωπαϊκής Μουσικής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου.

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά με την Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του εκπαιδευτικού κ. Μάνδηλα Βαγγέλη.

Συμμετείχαν: το Σύνολο Προετοιμασίας Εγχόρδων, υπό την διδασκαλία του εκπαιδευτικού κ. Αναστασιάδη Τάσου και η Ευρωπαϊκή Χορωδία, υπό τη διδασκαλία του εκπαιδευτικού κ. Καλαεντζή Μιχάλη. Οι εκπαιδευτικοί: κ. Καβουριάδου Ντίνα στο πιάνο, κ. Σκριμπόνης Κων/νος στο βιολί, κ. Αναστασιάδης Τάσος στο κοντραμπάσο και κ. Χασάπης Θανάσης στα κρουστά. Σόλο τρομπέτα έπαιξε ο μαθητής της Β’ Λυκείου Πύλος Αλέξανδρος και πιάνο στο κονσέρτο έπαιξε η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Τζιαντζή- Μαντέ Εβελίνα.

Εκτός από γονείς, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και φίλους του Σχολείου μας, τη συναυλία παρακολούθησαν ο ιερέας π. Μιχαήλ Κρητικού, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Παπαδομαρκάκης Γιάννης, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής κ. Ζέρβας Κων/νος , ο Πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης κ. Αϊβάζης Σέργιος, ο οποίος μας φιλοξένησε στον υπέροχο χώρο της Νέας Πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου και ο Πρόεδρος του οργανισμού “Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο” κ. Καβουκλής Μιχάλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...