Χριστουγεννιάτικες Μουσικές Συμμετοχές

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα Μουσικά Σύνολα του Σχολείου μας συμμετείχαν σε δραστηριότητες και συναυλίες, με κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική:

Τα δωδεκανησιακά κάλαντα έψαλλαν μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμονων, στην Μητρόπολη Ρόδου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο Δημαρχείο Ρόδου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.


Δείτε βίντεο απόσπασμα από τις συμμετοχές, στο κανάλι του Σχολείου μας στο Youtube, πατώντας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=AV2JRoOy17A


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 συμμετείχαν: Το Σύνολο Κιθάρας, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Δάφνη Καρελλάκη και ο Βυζαντινός Χορός, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη.


Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 συμμετείχαν: Η Παραδοσιακή Χορωδία, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Μαρία Βλαχάβα, η τάξη Παραδοσιακού Βιολιού, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Μαρία Βλαχάβα, και το Σύνολο Λαϊκής Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Βαγγέλη Τότση.


Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 συμμετείχαν: Η Ευρωπαϊκή Χορωδία, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλη Καλαεντζή, Το Σύνολο Πνευστών (Μπαντίνα), με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Μπίτο, το Σύνολο Κρουστών, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Χασάπη.


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022: Η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής, συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Παραγυιό.


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022: Η Μπαντίνα (Σύνολο Πνευστών) συμμετείχε στο “Χριστουγεννιάτικο Περίπατο”, (δίνοντας μάλιστα την πρώτη της συναυλία) στο μικρό πάρκο στο Μαντράκι. Υπεύθυνος καθηγητής ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτος.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…