Επέτειος για το Πολυτεχνείο 2023

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η επετειακή γιορτή για το Πολυτεχνείο.

Όπως συνηθίζουμε τα τελευταία πολλά χρόνια, η εκδήλωση οργανώνεται, δημιουργείται και παρουσιάζεται από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Β’ Λυκείου, με τη στήριξη εκπαιδευτικών του Σχολείου. Αυτή η ενασχόληση, έχει σίγουρα πολλαπλά οφέλη, ιστορικά, μουσικά, οργανωτικά κ.α.

Τη φετινή εκδήλωση υποστήριξαν οι εκπαιδευτικοί: Η κ. Μαρία Βλαχάβα για τα τραγούδια, η κ. Αυγή Μπουντούρη για τα κείμενα και η κ. Γρηγοριάδου Ρένα για την εικαστική παρέμβαση. Την ηχητική υποστήριξη, όπως πάντα, είχε ο κ. Εμίλ Πολυμένωφ.

Η εκδήλωση περιελάβανε: Αγρίμια και αγριμάκια μου, Κάθε Νοέμβρη (κείμενο), Παπαδόπουλος (θεατρικό δρώμενο), Μη σημαδέψεις την καρδιά μου (ποίημα), Ο Στρατιώτης, Ο Κεμάλ, Το χρονικό της εξέγερσης (αφήγηση), Το ραδιόφωνο (θεατρικό δρώμενο), 1.050 χιλιόκυκλοι (ποίημα), Το Πολυτεχνείο (βίντεο), Στους σκοτωμένους (ποίημα), Φοβάμαι (ποίημα), Της δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ, 14 και 15 Νοεμβρίου (αφήγηση), Μαλαματένια λόγια, Το γράμμα (θεατρικό δρώμενο), Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί, Τα κάγκελα (ποίημα), 16 και 17 Νοεμβρίου (αφήγηση), Της αγάπης αίματα, Μητέρα και Κόρη (θεατρικό δρώμενο), Πότε θα κάμει ξαστεριά.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…