Το Σύνολο Κρουστών σε παραδοσιακή γιορτή!

Συμμετοχή του Συνόλου Κρουστών, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Νίκο Χασάπη, στην παραδοσιακή γιορτή που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου του Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

To διεθνές ετήσιο τεχνικό-ερευνητικό φόρουμ, που ειδικεύεται σε τεχνολογίες πληροφορικής και διοργανώνεται από το Signal Processing Society (SPS) του οργανισμού Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

Το ICASSP είναι το εμβληματικό διεθνές επιστημονικό συνέδριο πληροφορικής, με εφαρμογές σε πολλά αντικείμενα όπως βιοϊατρική, τηλεπικοινωνίες, ψηφιακά πολυμέσα και τεχνητή νοημοσύνη. Σε αυτό συμμετέχουν καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές, μηχανικοί, και στελέχη βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα από την Ευρώπη κατά το ήμισυ και από τις Η.Π.Α. και Ασία κατά το άλλο μισό, τα δε συμπεράσματά του τυγχάνουν μεγάλης προβολής από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα στα ονόματα μόνιμων χορηγών του ICASSP, οι οποίοι και συμμετέχουν με φυσική παρουσία, συγκαταλέγονται μεγάλοι, παγκόσμιοι οργανισμοί και εταιρείες, όπως η Apple, η Google, η Amazon, και η Microsoft.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...