Συμμετοχή στο μαθητικό συνέδριο προσομοίωσης RhodesMRC

Στη μαθητική έκδοση του Rhodes MRC 2023 (Rhodes Model Regional Co-operation) συμμετείχαν οι παρακάτω μαθήτριες και μαθητής της Α’ Λυκείου του Σχολείου μας, από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023:

  • Η μαθήτρια Μυρσίνη Ναλμπάντη, Poland, Council of Europe: Freedom of Press, Honourable Mention (Εύφημος Μνεία),
  • Η μαθήτρια Νεφέλη Μαντικού, Poland, Union for the Mediterranean: Cultural Heritage,
  • Ο μαθητής Δημήτρης Γαλανομάτης, Poland, European Union:Digital Future.

Συνοδός εκπαιδευτικός στο τετραήμερο συνέδριο ήταν ο εκπαιδευτικός κ. Μπέλλος Παναγιώτης Λουκάς, ενώ στις τελετές έναρξης και λήξης παραβρέθηκε και ο διευθυντής κ. Θεολόγος Χρήστος. Η εκπαιδευτικός κα. Λιούρη Σταυρούλα υποστήριξε και κατεύθυνε τις μαθήτριες και τον μαθητή μας, για την καλύτερη οργάνωση τους.

Το Rhodes Model Regional Co-operation ή Rhodes MRC, είναι ένα συνέδριο ηγεσίας νέων που έφερε για πρώτη φορά στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα προσομοιώσεις της Ένωσης της Μεσογείου, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών, του ΝΑΤΟ, του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη, του Συμβουλίου της Ευρώπης, του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, το “Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο”, τον πρόεδρο του κ. Καβουκλή Μιχαήλ, τα μέλη των Επιτροπών και τους εθελοντές, για τις ευκαιρίες και τους δρόμους που ανοίγουν για τους νέους και τις νέες μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...